Yerel
Yayınlanma: 30 Nisan 2026 - 21:41
Güncelleme: 30 Nisan 2026 - 21:45
Karaköprü'de E-İmar Otomasyonu Devri Başladı
Karaköprü Belediyesi, imar işlemlerini hızlandırmak ve güvenliği artırmak amacıyla E-İmar Otomasyonu'nu tanıttı. Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, dijital dönüşümün hizmetlere sağlayacağı kolaylıkları vurguladı.
Yerel
30 Nisan 2026 - 21:41
Güncelleme: 30 Nisan 2026 - 21:45
Karaköprü Belediyesi, imar işlemlerinde vatandaşlara daha hızlı ve güvenli hizmet sunmak amacıyla E-İmar Otomasyonu'nu hayata geçirdi. Bu yeni sistemin tanıtım programı gerçekleştirildi.Tanıtım programında konuşan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, dijital dönüşümün belediye hizmetlerine getireceği kolaylıklara ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yaptı. E-İmar Otomasyonu'nun, hizmet süreçlerini dijitalleştirerek verimliliği artırması hedefleniyor.
Dijital Dönüşümle Vatandaş Memnuniyeti Hedefleniyor
Belediye tarafından yapılan açıklamada, E-İmar Otomasyonu'nun vatandaşların imar süreçlerini daha şeffaf ve hızlı bir şekilde takip etmelerine olanak tanıyacağı belirtildi. Bu adımın, Karaköprü'de dijital belediyecilik anlayışının pekiştirilmesi yönünde önemli bir gelişme olduğu ifade edildi.Kaynak: Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir

















